Header Ads

CARA MENAIKKAN NAFSU PEREMPUAN DENGAN MUDAH SEHINGGA ORGASMECara Menaikkan Nafsu PerempuanUntuk naikkan nafsu perempuan iaitu isteri anda, anda boleh cuba cara–cara berikut:

#1. RABAAnda rangsang dengan rabaan. Perempuan akan terangsang apabila anda meraba–raba pada bahagian sensitif. Rabaan secara berterusan akan menyebabkan dia rasa terangsang dan seterusnya membuatkan dia bernafsu.


 #2. BERCUMBU

Cium pasangan anda secara berterusan dan jangan beri dia peluang untuk hentikan rangsangan ciuman anda. Akhirnya dia akan rasa bernafsu.
#3. WANGIAN

Gunakan wangian yang boleh menaikkan nafsu perempuan di bilik tidur anda. Apabila anda ingin melakukan hubungan seks dengan isteri anda, pasang wangian tersebut atau sembur wangian tersebut di bilik anda.
#4. BOGELKAN DIRI

Anda bogelkan diri dan isteri anda secepat mungkin. Keadaan diri dia yang sedang bogel akan menaikkan nafsu dirinya terhadap anda.

 #5. CIUMAN BAHAGIAN TERTENTU
Cium pada bahagian alis mata, mulut, dahi dan leher isteri anda. Perempuan akan bernafsu apabila menerima ciuman pada alis mata dan leher. Apabila anda terus mencium mulut isteri anda, dia pasti akan terus bernafsu.
#6. PELUKAN
Peluk isteri anda daripada belakang dan teruskan rangsangan dengan rabaan dan sebagainya. Serangan secara mengejut akan membuatkan dia lebih bernafsu.

 #7. MOOD
Lakukan sesuatu yang boleh beri kebahagian kepada isteri anda. Mood perempuan yang sedang bahagia akan lebih cepat bernafsu.
 #8. RANGSANG ISTERI WAKTU SUBUR
Rangsang isteri anda ketika di waktu subur dan berikan dia kepuasan yang tidak terhingga. Apabila isteri anda pernah merasa kepuasan seks yang tidak terhingga ketika bersama anda, dia akan terus bernafsu terhadap anda pada masa yang lama.

No comments:

Powered by Blogger.